herders

We vinden het in onze gemeente belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zich gezien weet. Daarom zijn er voor elk woongebied herders aangesteld.

welkom en gezien

Bij de herderkoppels kun je steeds terecht. Meer specifiek kunnen de herders je in de volgende situaties helpen:

•    Als je overweegt je aan te sluiten bij de EGE
•    Als je meer wil weten over (een onderdeel van) de EGE 
•    Als je met bepaalde gemeenteleden in contact wil komen, maar niet weet hoe je hen kan bereiken
•    Als je actief wil worden binnen de EGE, maar nog niet precies weet wat de mogelijkheden en behoeften zijn, en wat het beste bij jou past
•    Als je overweegt om afscheid te nemen van de EGE

De herders gaan graag met je in gesprek. Voor hen is het belangrijk dat ze je ook persoonlijk leren kennen. Ben je al lid en heb je je profiel nog niet ingevuld op de EGE website, wil je dat dan aub hier doen? De herders helpen je graag als je daar hulp bij nodig hebt!

wie zijn mijn herders

Hieronder stellen de herders zich aan je voor. Achter hun naam staat het woongebied waarin zij actief zijn. Woon je in deze wijk dan kun je contact met hen opnemen.
  

Henk-Jan & Annelies Staal - Ermelo West 2 - gebied 3853 GA ...3853 XJ

"Wij zijn Henk-Jan en Annelies Staal.  We zijn beiden 46 jaar jong.  Samen met onze dochters Isabel (19), Julie (16) en Tessa (12) wonen wij op ons melkveebedrijf in Telgt waar we zo’n 90 koeien melken.  Naast het werk op de boerderij werkt Henk-Jan nog als vertegenwoordiger voor een K.I. organisatie.  Annelies werkt parttime als dierenartsassistente.  Wij zijn inmiddels zo’n 15 jaar verbonden aan de Evangeliegemeente Ermelo.  We zien uit naar een nieuw seizoen waarin het hopelijk weer mogelijk is diensten te houden met een volle zaal en iedereen te ontmoeten!"

 

 

 

 

Annelies van der Haar en Carine Mooiman - Ermelo Centrum 1 - gebied 3851 AA ...351 EZ

"Carine: ik ben 59 jaar, moeder van 3 volwassen dochters en gezegend met 5 lieve kleinkinderen waar ik regelmatig op pas.  Mijn man Martin is 7 jaar geleden onverwachts overleden.  Hierdoor ben ik uit het onderwijs gegaan en nu werkzaam in de BSO.  Ik hou van tuinieren, wandelen, fietsen, strand, kamperen, reizen.  Annelies: ik ben 61 jaar, getrouwd met Bram, moeder van 4 volwassen kinderen en oma van 2 kleindochters.  Ik werk als verpleegkundige en ben ook schuldhulpmaatje.  Mijn hobby’s zijn: hardlopen, kamperen, fietsen, met de (klein)kinderen optrekken.  We zouden het leuk vinden om de mensen in onze wijk beter te leren kennen en we hopen er met zorg en aandacht voor jullie te zijn.  Tot gauw, Carine en Annelies."

 

 

Dick en Carolien Tillema-Schoon Putten (incl. Pinnenburg) - gebied 3881 AA ...3882 PG

Wij zijn Dick en Carolien Tillema-Schoon.  Wij wonen nu zes jaar in Ermelo en dat bevalt ons prima!  We zijn nu 26 jaar getrouwd en hebben drie prachtige kinderen gekregen.  Onze twee jongste kinderen wonen nog thuis, David (18) en Maaike (21).  Maaike heeft al een tijdje verkering met haar Lucas.  Onze oudste dochter Inge (23) is getrouwd met Roan en ze wonen met hun 2 kinderen in Rotterdam.  Dick werkt als manager bedrijfsvoering bij stichting 3xM en is raadslid voor de ChristenUnie in Ermelo.  Carolien is wondverpleegkundige, deels in Nederland en soms in Afrika.  En sinds dit jaar hebben we onze prachtige en knusse B&B "SveTi" geopend.  Die wordt niet alleen voor gasten gebruikt, want de jongelui weten hem ook te vinden: voor het samen musiceren, feesten, of logeren.  De naam vertaalt ons levensmotto: Sveti betekent ‘heilig’, en als je het woord uit elkaar haalt, betekent Sve ‘alles’ en Ti ‘U’ of ‘Jij’.  Alles voor U, onze Heer.  En ook alles voor jou, onze naasten.  Wij bidden vaak of de Heer ons zal zegenen, zodat we tot een zegen kunnen zijn.  Zo staan we in het leven.  We ontvangen om uit te delen.  Momenteel doen we dat in de gemeente als kringleiders en Dick als leider van dienst.  Straks als herders in het prachtige Putten.  Dus dat is inclusief onze vrienden van de Pinnenburg. Yeah!  We hebben er zin in en zien er naar uit hoe we de Puttenaren tot zegen mogen zijn! 

Liesbeth en Hans van Tol Ermelo West 1 - gebied 3853 AA ...3853 EZ

 

 

 

Voor de volgende wijk(e)/ gebied(en) zijn we nog op zoek naar herders!  Woon je in deze wijk en heb je een vraag over bovenstaande dan kun je contact opnemen met de oudste van 'cluster Relaties' Inge Haverkamp via  ingehaverkamp@eg-ermelo.nl

  • VACANT:  wijk Ermelo Oost (en overige) - gebied 3852 AA ...3852 ZZ
  • VACANT:  wijk Ermelo Centrum 2/ Zuid - gebied 3851 GA ...3851 ZV
  • VACANT:  wijk Harderwijk/Hierden - gebied 3841 AA .. 3849 SK