connectgroepen

Van harte welkom bij een Connectgroep van de EGE!

Een Connectgroep (Kring) bestaat uit een kleine groep mensen uit de EGE en komt op een doordeweekse avond bij elkaar. Bij de Connectgroepen ontmoet je elkaar, leef je met elkaar mee en groei je in je geloof.

wat gebeurt daar?

Het is mooi om met een kleinere groep uit de EGE regelmatig samen te komen, en persoonlijk met elkaar mee te leven.

We genieten samen van het leven en vieren de mooie momenten. We kijken (ook in practische zin) naar elkaar om en delen ons geloof. We steunen en helpen een ander in minder goede tijden, en bidden voor en met elkaar.

De Connectgroep is bij iemand thuis. Tijdens deze ontspannen ontmoetingen praten we over een thema of over een Bijbelgedeelte. Door deze gesprekken ontdekken we wat we hier in het dagelijks leven mee kunnen en wat het voor ons persoonlijk geloof betekent.
Ieder mens is anders en iedere persoonlijke relatie met God ook. De connectgroepen sluiten aan bij die diversiteit, door hun eigen identiteit vorm te geven. De ene groep legt bijvoorbeeld meer het accent op gebed en profetie. Een andere groep is creatief in de invulling van de avonden. En bij weer een andere groep is er veel aandacht voor de verbinding en ontspannen activiteiten.

wanneer zijn de Connectgroepen?

Een Connectgroep komt doorgaans één keer in de twee weken bij elkaar op een doordeweekse avond. Dit is altijd in de even weeknummers.

met elkaar optrekken in kleine setting

Lijkt een kleine setting je fijner? Ook dat kan! In een Triade trek je met 3 mannen of vrouwen samen op. Je kunt kiezen voor bijbelstudie, bijv. aan de hand van een boek. Je kunt ook voor een vorm kiezen, waarin de nadruk ligt op samen bidden. Wil je dit, maar weet je niet wie je hiervoor kunt vragen? We kunnen met je meedenken!

aanmelden

Wil je je aansluiten bij een Connectgroep? Of zoek je een Triade? Je bent welkom! Ook als bezoeker van de Evangeliegemeente. * Vul het onderstaande contactformulier in. Wij Marc en Jantine, zijn de teamleiders van de connectgroepen en Triades. Wij nemen contact met je op. En ontdekken samen met jou, welke groep bij jou past.

* Bezoek je de gemeente en wil je meer over de gemeente weten? Die keer per jaar is er een invoegkring. Houd de website in de gaten voor de eerstvolgende keer. Of neem contact op via richardsantinge@eg-ermelo.nl