21+

Welkom bij '2Gather' : dé plek voor ontmoeting als je tussen de 21 en 30 jaar bent!

Matt 18:20  For where two or three are gathered together in My name, I am there in the midst of them.

2Gather voor 21+

Naast de connectgroepen is 2Gather opgericht met als doel het ontmoeten van leeftijdsgenoten in een ontspannen setting. In deze leeftijdsfase gebeurt er namelijk een hoop; de één studeert, de ander werkt, weer een ander is bezig met het stichten van zijn/haar gezin, of het leven is tijdelijk op pauze gezet door een moeilijke periode. In deze groep mag je je gezien en gehoord voelen, en hebben we oog voor elkaar!

We weten hoe druk de agenda kan zijn van deze leeftijdsgroep en daarom hebben wij gekozen voor een maandelijkse bijeenkomst in een ontspannen sfeer. Aansluiten is hierdoor makkelijk, maar ook hoef je je niet te verantwoorden als je er een keer niet bij kan zijn. De middag/ avond beginnen we vrijwel altijd met een maaltijd en gaat verder met een activiteit. Doel hiervan is dat je kan kennismaken met leeftijdsgenoten en het verlagen van de drempel om op zondag na de kerkdiensten op iemand af te stappen.

in het kort

  • Wie:  Jongeren tussen de 21 en 30 jaar (je hoeft niet per se lid te zijn van de EGE);
  • Wat:  Maandelijks een middag/avond in ontspannen setting met leeftijdsgenoten;
  • Wanneer:  Dit staat vermeld op de website en de e-Koerier, en wordt bekend gemaakt in de samnkomsten; daarnaast hebben we ook een speciale groepsapp waarin mededelingen en oproepen voor spontane activiteiten worden gedeeld: https://chat.whatsapp.com/DaXVQVbA9a17wetENYaSyl

meer weten?

Mail naar: corinedebruine@hotmail.com
of stuur een berichtje/ bel 06 - 11 65 35 80