missionair

Als EGE willen we het goede nieuws van het evangelie ook aan anderen doorgeven. Daarom besteden we veel aandacht aan missionaire activiteiten in binnen- en buitenland.

team missionair

Vanouds is de EGE een zendingsgemeente. Iets waar we van harte warm voor lopen, en waar we (onder andere) aan het eind van elk jaar een collecte voor houden. Vanaf de oprichting hebben we vele zendelingen in het buitenland ondersteund. Maar missionair gemeente-zijn is veel breder dan dat.

missionair werk

  1. Voor iedereen!  Ook jij kunt missionair actief zijn. Gewoon in je dagelijkse leven. Door oog te hebben voor de mensen om je heen. Door met hen over Jezus te praten. In de samenkomsten besteden we daar regelmatig aandacht aan. 
  2. Acties!  De EGE ondersteunt leden die zich voor kortere tijd inzetten bij missionaire activiteiten. Het gaat dan om eenmalige acties in binnen- en buitenland. 
  3. Structureel.  De EGE steunt een aantal missionaire werkers in het buitenland. Vaak gaat het daarbij om jarenlange steun. Voor leden is er een overzicht van deze werkers. 

artikelen en video’s

Meer informatie over het beleid is te vinden in het artikel van de EGE Huiskoerier van februari 2020

Leden kunnen via deze video uit december 2019 kennis maken met onze zendingswerkers.

contact

Wil je meer weten over de missionaire activiteiten van de gemeente, of wil je weten wat de EGE voor je kan betekenen als je missionair actief bent/ wil zijn, dan kun je contact opnemen met Team Missionair via missionair@eg-ermelo.nl