avg: privacy

wat doen wij met uw gegevens?

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld en opgeslagen. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een manier, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens aan ons stelt. De door jou verstrekte gegevens vallen onder de verantwoordelijkheid van de Evangeliegemeente Ermelo. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan bedrijven en/of instellingen buiten de Evangeliegemeente Ermelo, tenzij de Wetgever anders beslist.

beveiligingsgegevens

De Evangeliegemeente Ermelo maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Wij maken gebruik van een beschermde website met een eigen SSL certificaat. Het beheer en de technische ontwikkeling van onze website is in handen van kerkSPOT.

privacy verklaring

De Evangeliegemeente Ermelo maakt gebruik van een Privacy Verklaring die openbaar gepubliceerd is. Iedereen die geregistreerd is gaat akkoord met deze Privacy Verklaring.

inzage

Je hebt zelf toegang tot jouw gegevens en kunt deze eventueel wijzigen. Je kunt zelf bepalen welke gegevens zichtbaar worden en wie jouw gegevens mogen inzien.  Vragen of klachten over privacy kun je richten aan:

Evangeliegemeente Ermelo
Postbus 406
3850 AK ERMELO

Email: administratie@eg-ermelo.nl