Nieuws

Het laatste nieuws over bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in de Evangeliegemeente Ermelo.

Overdenking 31 maart 2020

Ook deze week heeft het team Toerusting en Onderwijs een overdenking geschreven.

Tekst van de Week 29 maart 2020

Jacobus 3:17

Geloofsbeleving nieuwe stijl - 28 maart

NIEUW: Overdenking 'Een beproefd recept', een bemoediging van Harmen Mojet voor a.s. zondag en natuurlijk ook een speciale King's Kids Kinderdienst! Op een nieuwe manier mogen we Jezus' leven ontvangen én doorgeven!

King's Kids Kinderdienst voor thuis 29 maart 2020

King’s Kids zondag 29 maart 2020. Vandaag geen kinderdienst in Groevenbeek, maar een kinderdienst thuis samen met je ouder(s). Belangrijkste hierin is dat jullie als gezin een manier vinden om samen God te zoeken. Hieronder een aantal suggesties die je daarbij kunnen helpen. Ons thema deze periode is ‘zaaien en groeien’.

King's Kids Kinderdienst voor thuis 22 maart 2020

King’s Kids zondag 22 maart 2020. Vandaag geen kinderdienst in Groevenbeek, maar een kinderdienst thuis samen met je ouder(s). Belangrijkste hierin is dat jullie als gezin een manier vinden om samen God te zoeken. Hieronder een aantal suggesties die je daarbij kunnen helpen. Ons thema deze periode is ‘zaaien en groeien’. We maken voor dit thema gebruik van de methode Bible Basics.

Alle EGE gemeente-activiteiten afgelast

Vanwege de maatregelen rond het Coronavirus zijn alle EGE samenkomsten t/m 31 mei stilgelegd. Laten we deze periode gebruiken om op een nieuwe nieuwe/creatieve manier samen gemeente te zijn. Voor inspiratie, zie ook 'Geloofsbeleving nieuwe stijl'.

Leidraad over gebed voor week 12

Er is een nieuwe leidraad beschikbaar om te bespreken op de Connectgroepen.