Nieuws

Cursus Parenting Course

Vanwege te weinig aanmeldingen is de cursus Parenting Course geannuleerd

Evenement voor vrouwen

Fall event op 7 oktober 2022. Aanbidden - Ontmoeten - Ontspannen. Glorious Women organiseert het eerste event voor én door vrouwen.

Thema najaar 2022 - The Prayer Course

Zondag 25 september start het eerste thema van het seizoen: 'The Prayer Course' over de waarde en kracht van gebed. Hierbij praktische informatie, zoals links naar video's en leidraden.

Invoegkring

Op woensdag 16, 23 en 30 november is er weer een invoegkring in de EGE van 20.00-21.30 uur in het Kerkelijk Centrum. Deze avonden zijn voor mensen die meer willen weten van de EGE en lidmaatschap overwegen.

Dopen in de EGE

Op zondag 16 oktober is er weer een doopdienst gepland in de EGE. Op zondag 2 en 9 oktober is er na de dienst van 12.00-13.00 een informatiemoment voor mensen die zich willen laten dopen of meer over de doop willen weten.

Schrijf nu in voor de cursus NEXT STEP!

Schrijf je hieronder in voor één van de 3 verdiepende geloofscursussen (cursus Parenting Course is geannuleerd)

NEXT STEP - Een stap verder om te groeien in geloof

Een nieuw initiatief van de EGE! Vanaf maandagavond 3 oktober biedt de EGE het cursusprogramma ‘NEXT STEP’ aan. U kunt een volgende stap nemen in uw geloofsleven. Zowel op het gebied van kennis, verdieping, als in geloofsgroei, worden er programma’s aangeboden. U heeft keuze uit vier cursussen. Deze worden gegeven op 6 maandagavonden. Iedereen is welkom, zowel vanuit de EGE als daarbuiten. Er is een centrale inloop met koffie en vervolgens bezoekt iedereen de cursus waarvoor is ingeschreven.