Nieuws

Ben jij een voorbidder?

Vind jij het ook belangrijk wat er binnen de EGE speelt en waarvoor je kunt bidden? Vandaag vooral dank- en gebedspunten voor zaken binnen de EGE zelf. Wees een voorbidder! Meebidden is het verzamelen van schatten in de hemel. Maak jij ook je verzameling groter? Ook deze week staat er een nieuwe bemoediging en staan er nieuwe gebedspunten klaar. Hartelijke groet vanuit het oudstenteam, Arjen Verboom

Triade - samen gemeente zijn!

Het Oudstenteam wil denken in kansen en mogelijkheden om gemeente te kunnen zijn. Wij geloven dat het vormen van triades daarin een krachtige vorm is, ontmoetingen die ook nu haalbaar zijn. Het is ons verlangen dat we ieder lid / bezoeker van de gemeente van 18 jaar of ouder, die daar behoefte aan heeft, de mogelijkheid willen bieden om een triade te gaan vormen.

Leidraad 'Geen koninkrijkjes maar één Koninkrijk'

Er is weer een nieuwe leidraad beschikbaar om te bespreken met bijv. je Connectgroep:

Coronanieuwsbericht

Gelukkig kon het kabinet dinsdag op de persconferentie aangeven dat de verzwaring in de maatregelen die afgekondigd was voor 4 t/m 18 november ook echt alleen voor deze 2 weken nodig is. Dat betekent dat ook wij als EGE weer terug kunnen naar hoe het vóór 4 november geregeld was. Thuis maximaal 3 personen ontvangen en buitenshuis een maximale groepsgrootte van 4. In openbare ruimten mogen weer maximaal 30 personen zitten, mits de ruimte daar groot genoeg voor is. Online vergaderen blijft een goede optie, maar in bv. het Westerhonk vergaderen is ook weer mogelijk. Net als voorheen, blijven alle algemene regels gelden, zoals afstand houden, hygiëne in acht nemen, bij klachten thuisblijven. Laten we er met elkaar het beste van maken, zodat we onszelf en onze mede EGE’ers beschermen.

Tekst van de Week 22 november 2020

Efeze 3:16 - Moge Hij vanuit Zijn rijke luister uw innerlijke wezen kracht en sterkte schenken door Zijn Geest, zodat door uw geloof Christus kan gaan wonen in uw hart, en u geworteld en gegrondvest blijft in de liefde.

Toestemming beeldmateriaal Evangeliegemeente Ermelo

In verband met Livestreams een vriendelijk verzoek om toestemming te geven dat je in beeld komt!