Mini Zomerweek Heart2Heart - online

Gerard en Lydia de Groot maken dit jaar een online Heart2Heart mini zomerweek. Vanaf 25 juli worden 7 avonden lang opnamen uitgezonden. Zo zijn er korte predikingen van Wilkin van de Kamp, Willem Ouweneel, Martin Koornstra en nog veel anderen te zien. Alsmede muziek, getuigenissen, sfeerbeelden van eerdere zomerweken en meer. Alles gratis, maar meld je aub wel even aan via de website: www.heart2heart.nl/zomerweek

Gerard en Lydia schrijven:

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Velen van jullie weten dat wij in het afgelopen jaar druk bezig zijn geweest met de oprichting van Stichting Heart2Heart, omdat we de zomerweek van Vrij Zijn dit jaar zouden overnemen. Helaas kon de zomerweek geen doorgang vinden omdat Corona roet in het eten gooide.

Drie weken geleden is besloten om een online Heart2Heart mini zomerweek te gaan maken. Inmiddels zitten we midden in de opnamen van zeven afleveringen die we vanaf 25 juli iedere avond zullen gaan uitzenden. Zelf zijn we razend enthousiast. We reizen heel Nederland door om bekende gezichten van de zomerweek op te zoeken. Zo zijn er korte predikingen van Wilkin van de Kamp, Willem Ouweneel, Martin Koornstra en nog heel veel anderen te zien. Alsmede muziek, getuigenissen, sfeerbeelden van eerdere zomerweken en nog veel meer. Willem van Schaaijk is onze cameraman en hij zit boordevol creatieve ideeën. 

Voor een impressie kunnen jullie kijken op ons Youtube kanaal: we zoeken nog abonnees!

 

 

 

 

Zijn jullie net zo benieuwd als wij? De afleveringen zijn gratis te zien, je moet je alleen wel even aanmelden via onze website: www.heart2heart.nl/zomerweek. Het zou geweldig zijn als velen gezegend gaan worden door de uitzendingen, dus stuur deze mail door naar iedereen die je kent.

We hopen je online te ontmoeten!

Namens Heart2Heart,

Gerard en Lydia de Groot

 

23-07-2020