Afsluiting Bidden en Vastenweek 2019

Ons gevoel van eenheid, met God en met elkaar, werd krachtig versterkt

Afsluiting Bidden en Vasten week 2019

De afgelopen week van 24-30 maart heeft, voor de 4de keer op rij, voor ons in het teken gestaan van Bidden en Vasten. Het is mooi te zien, dat ieder jaar de groep van deelnemers zich verder uitbreidt. Dit jaar mochten we zelfs 84(!) mensen verwelkomen op de drukst bezochte avond, de woensdagavond. Het bidden en vasten is daarmee een waardevolle pijler geworden van onze gemeente!  

De laatste avond van de week was indrukwekkend - door de verootmoediging van de gemeente voor God, maar ook door de gegeven getuigenissen. Het gaf een goed inzicht in wat de week voor de verschillende deelnemers heeft betekend. In algemene zin mogen we concluderen dat ons gevoel van eenheid, met God en met elkaar, krachtig versterkt werd in deze week. Aan ons de uitdaging om dat gevoel van eenheid in Christus vast te houden.   

Voor meer gedetailleerde verslagjes van wat we hebben meegemaakt op de diverse bijeenkomsten, klik hierVoor een korte foto impressie van de afsluitende avond, klik hier.  Deze verslagjes en foto's zijn alleen beschikbaar voor leden van de EGE. 

Jullie allen een blijvende sterke relatie met onze Vader toewensend,

Team Bidden en Vasten 2019

Tanja, Annelies, Rein en Vincent 

10-04-2019