Wijziging data Training 'De Kracht van Zorgvuldige Communicatie'

Nieuwe data Training 'De Kracht van Zorgvuldige Communicatie'

NIEUWE DATA BEKEND: 2 maart en 23 maart
2 daagse training ‘De Kracht van Zorgvuldige communicatie’

Communicatie, een onderwerp dat ieder van ons raakt. Elke ontmoeting, elk gesprek dat we hebben, privé, op ons werk en in de gemeente, maken we gebruik van manieren van communicatie. Zowel met woorden, verbaal, als op andere manieren, non-verbaal. Omdat we nooit te oud zijn om te leren, willen we met elkaar in de EGE verder duiken in dit boeiende onderwerp door middel van een 2 daagse praktische training.

De opzet van de 2 dagen is een unieke mix van theorie en praktijk, waardoor in korte tijd veel aangereikt kan worden. En omdat je direct toepast wat er behandeld wordt, wordt het je ook sneller eigen. Daarbij wordt een link gelegd met Bijbelse waarden.

Tijdens deze trainingsdagen leer je om betrokken te zijn met en bij de ander zonder jezelf te vergeten. Om eerlijk te zijn zonder het contact met de ander te verliezen, door wat je wilt zeggen zorgvuldig te doen. De vaardigheid om deze balans te bewaren tussen open en eerlijk enerzijds en liefdevol en zorgvuldig anderzijds maakt je relaties sterk en je werk krachtig. Zowel binnen als buiten de gemeente.

Nieuwsgierig? Wil je uitgedaagd worden?
We nodigen je uit om je op te geven en mee te doen (zie ook de flyer) op: zaterdag 2 maart en zaterdag 23 maart 2019


Opgeven via

Introducees ook van harte welkom! De 2 dagen vormen een eenheid, maar als je er maar één kunt, ben je uiteraard ook welkom, geef het dan bij aanmelding graag even aan.

Heidi Reinbergen,

namens Team Onderwijs en Team Pastoraat

12-01-2019