Nieuw: EGE app!

Wil je op je telefoon makkelijk mensen zoeken en op de hoogte blijven van preken en nieuws uit de EGE? Download dan de app “Mijn Gemeente” van HIS Media. De app is nu ook voor de EGE te gebruiken.

Download en installeer de app op je telefoon. De app is beschikbaar voor iOS en Android (vanaf versie 5.0).

 Android:  Google Play Store - Mijn Gemeente
 iOS:         iTunes Apple Store - Mijn Gemeente

Na het downloaden moet je een domeinnaam invullen. Voor de EGE is dat: www.eg-ermelo.nl.

Preview

    

    

Privacy

De app voldoet aan de nieuwste privacywetgeving (GDPR) en dat wil zeggen dat je elke keer moet inloggen bij het gebruiken van de app. De wet vereist dat persoonsgegevens zijn beveiligd (met een wachtwoord). Als je telefoon een vergrendeling heeft, dan zal de app ingelogd blijven. Als je op de app bent ingelogd, dan krijg je ook meer functies en info getoond.

Ontwikkeling

Op dit moment zijn in de app preken al openbaar beschikbaar en mensen en groepen (teams en kringen) bij inloggen beschikbaar. Voor de overige items als nieuws en agenda wordt je vanuit de app naar de juiste pagina op de EGE website verwezen. In de komende tijd zal de app verder uitgebreid worden om dit communicatiemiddel te perfectioneren en steeds beter werkbaar te maken. Heb je vragen of opmerkingen voor mogelijke verbeteringen, stuur dan een mail naar .

Support

Heb je nog geen toegang tot de Mijn EGE omgeving en daarmee ook niet tot de Mijn Gemeente app? Neem dan contact op met het secretariaat via om je aan te melden voor lidmaatschap of in te schrijven als bezoeker van de EGE.
Heb je problemen met inloggen? Stuur dan een mail naar de helpdesk via .

10-01-2018