Shekinah X-pect avonden

Waarschijnlijk hebt u al gehoord dat we onlangs bij Shekinah met een nieuw initiatief zijn begonnen: X-pect avonden, gebedsavonden voor en door tieners. Wij willen u hier graag wat meer over vertellen.

X-pect avonden zijn een initiatief van Shekinah om tieners vertrouwd te maken met gebed en om te laten zien dat juist hun gebed ook belangrijk is. Dit vinden we bijvoorbeeld terug in Timotheüs 4:12: “Sta niemand toe dat hij vanwege je jeugdige leeftijd op je neerkijkt, maar wees voor de gelovigen een voorbeeld in wat je zegt, in je levenswijze, in liefde, geloof en zuiverheid.” Deze avonden zijn voor iedereen die bij Shekinah zit, dus X-plore, X-treme en X-pand. We willen graag samen nadenken over (verschillende vormen van) gebed, samen God aanbidden, en natuurlijk ook bidden voor de gemeente. Bovendien willen we in het gebed aandacht besteden aan wat er bij de jongeren speelt. In het Westerhonk hebben we daarom een gebedsbrievenbus geplaatst, waar ze hun gebedspunten in kunnen doen.

Deze avonden worden geleid door Lydia Klein Nibbelink en Josha Dekker, maar input van de tieners wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Ook zijn er bij de avonden één of twee volwassenen aanwezig, als ervaren verantwoordelijken. 

Wij hebben erg veel zin in dit seizoen en zijn benieuwd wat God allemaal (door de tieners heen) wil gaan doen. Heeft u vragen omtrent deze avonden? Dan kunt u uw vragen gerust stellen door ons na de dienst aan te spreken.

Groeten,
Lydia Klein Nibbelink en Josha Dekker

P.S.: Elke X-pectavond is in het Westerhonk, van 19:30 tot 20:30.
De data van deze avonden zijn: 11 okt, 8 nov, 6 dec, 31 jan, 28 feb, 28 mrt, 25 apr, 23 mei.

01-10-2017