Spring event 31 maart

Het Spring Event dat in het teken staat van het thema ‘Bloei’ belooft weer een mooi event te worden voor én door vrouwen. Alle vrouwen zijn van harte welkom op 31 maart 2023 vanaf 19.15 uur in het Kerkelijk Centrum aan de Jeugdkant 16 in Ermelo.

Programma Spring Event
Vanaf 19.15 uur gaan de deuren van het Kerkelijk Centrum open. Bij binnenkomst staat iedere vrouw een warm welkom met koffie en lekkernijen te wachten. Om 19.45 uur start de avond die in het teken staat van aanbidden en ontspannen. Esther Veldman zal ons toerusten met mooie inspirerende woorden over het thema bloei: ‘bij anderen kan ik altijd heel goed zien waar zij bloeien, maar bij mezelf? Bloei ik eigenlijk wel (genoeg)?’. Een boodschap die jou als vrouw helpt in de dagelijkse praktijk.

Vrouw bij de bron
Vanuit de EGE proeven we in de gemeente een verlangen om als vrouwen onderling (interkerkelijk en voor alle leeftijden) samen te komen. We zijn geïnspireerd door het beeld van vrouwen bij de bron, zoals in de tijd van de bijbel. Een bron, om water te putten voor levensbehoud, die tegelijk fungeerde als plaats van ontmoeting, verhalen vertellen en het leven delen. Waar jongere en oudere vrouwen elkaar ontmoeten en elkaar helpen. Om na het putten van water weer verder te gaan met het dagelijkse leven, het water met zich meedragend om te gebruiken.

Over de events
Met onze events willen we een bronplaats bieden voor ontmoeting, inspiratie en toerusting. Elkaar ontmoeten om samen stil te staan bij de Bron van Leven, het Woord. Elkaar inspireren om het Woord van God handen en voeten geven in het dagelijkse leven als vrouw. Daarnaast willen we graag verbinding leggen tussen vrouwen onderling in een ontspannen sfeer.

 

 

 

16-03-2023