EGE en COVID – hoe verder

Omdat we de focus willen richten op onze boodschap van hoop, blijven we de Samenkomsten organiseren zoals in de afgelopen weken. Graag minimaal 1 stoel vrijhouden tussen huishoudens, hou je aan de corona basisregels. Neem hierin je verantwoordelijkheid.

Waar we eerder in solidariteit met de samenleving alle corona maatregelen zo goed mogelijk vertaalden, willen we nu als Oudstenteam de focus op onze boodschap van hoop richten. Een plek bieden waar we bij de Bron kunnen zijn om daarna de week en het leven van alledag weer in te kunnen.

Omdat we inmiddels ruim de tijd gehad hebben om in alles rondom Covid onze persoonlijke keuzes te maken, vragen we ieder om zijn/haar eigen verantwoordelijkheid op te pakken. We blijven onze Samenkomsten organiseren zoals we de afgelopen weken gedaan hebben.  Graag minimaal 1 stoel vrijhouden tussen huishoudens, en - uiteraard - houd je aan de corona basisregels, blijf thuis bij klachten, en geef elkaar ruimte waar gewenst.  Als we dat met en voor elkaar doen, kunnen de deuren voor iedereen open blijven.

Datzelfde geldt voor overige gezamenlijke activiteiten, geef ze vorm vanuit wijze keuzes en blijf in gesprek met elkaar.  Voor meer informatie, zie ook de laatste ledenmail

 

18-11-2021