King's Kids - De Vliegende Speeldoos - 19 september

We zijn superblij en dankbaar dat op zondag 19 september de Vliegende Speeldoos weer op bezoek komt!  Een mooie start van het seizoen. Heb jij je al ingeschreven?

Alle kinderen van groep 1 tot en met groep 8 zijn van harte welkom om mee te doen. Samen met een groep acteurs studeren we in één dag de musical van Jona in. Samen met hun eigen kinderdienstgroep spelen de kinderen een rol. Klik hier voor een trailer van de Vliegende Speeldoos.
De dag start om 10.15u, de voorstelling begint om 16.00u. Kinderen moeten zich van tevoren opgeven. Dat kan via deze link. 
We vragen voor deze dag een vrijwillige vergoeding van ongeveer 7,50 euro per kind. Minder of meer mag ook.
Dit kunt u overmaken op NL 04 INGB 0003 8297 02 t.n.v. Evangeliegemeente Ermelo o.v.v. 'Vliegende Speeldoos'.

In het verleden hebben we gezien dat ook de kinderen die niet zo van het podium houden, toch erg genieten van deze dag en vrolijk meedoen met de rest
Klik hier voor een overzicht van de rollen per groep en de kleding die de kinderen aan moeten die dag. We hopen natuurlijk dat alle kinderen meedoen!

De ouders van de kids kunnen als publiek in de zaal terecht,. Voor de anderen, die de musical graag willen zien, is HIER de link naar de Livestream.  

Maaike

25-08-2021