Nieuws

30 dagen gebed voor moslims

Afgelopen dinsdag 13 april is voor moslims de Ramadan begonnen: een periode waarin veel moslims extra op zoek zijn naar God. Dat was ook de start van 30 dagen gebed voor de moslimwereld. Wilt u meedoen?:

Woensdag 14 april om 19:45 1e studieavond met Willem Ouweneel

Woensdag 14 april a.s. start om 19:45 de 1e studieavond met Willem Ouweneel. De boodschap van de komst van het Koninkrijk van God vormt de rode draad door heel de Bijbel heen. De Bijbel leert ons dat we dagelijks mogen leven in verwachting van de komst van Jezus, en Zijn Koninkrijk hier op aarde. Ook in deze tijd is het van belang om een goed geloofsfundament te hebben rondom de tekenen van de tijd, de wederkomst en het Koninkrijk van God.

Heel EGE ontmoet!

Het voorjaar is begonnen, we vierden deze maand Pasen. En dat de EGE 45 jaar bestaat. Hoog tijd voor wat actie! In het weekend van 24 en 25 april willen we elkaar in tweetallen ontmoeten. Dat kan al wandelend, maar uiteraard ook op een bankje of gezellig thuis! Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Geef je dan juist op! Je wordt dan gekoppeld aan iemand anders die zich aangemeld heeft.

Thema Kings Kids dit voorjaar

De King’s Kids komen weer samen in Groevenbeek. Heel fijn om de kinderen te kunnen zien en ze de mogelijkheid te geven elkaar weer te ontmoeten. Komende periode vertellen we de kinderen de verhalen over Jesaja.

Toestemming beeldmateriaal Evangeliegemeente Ermelo

In verband met Livestreams een vriendelijk verzoek om toestemming te geven dat je in beeld komt!