Nieuws

Tekst van de Week 2 augustus 2020

Filippenzen 4:6 Wees over niets bezorgd, maar vraag de Heer wat u nodig hebt en dank Hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren.

King's Kids livestream: zondag 19 juli 2020 - Wees niet bang

Welkom bij de livestream van King's Kids: het kinderwerk van de Evangeliegemeente Ermelo! We beginnen zondag 19 juli om 10.00 uur. Het thema is 'Wees niet bang' en de voorstelling wordt gegeven door Amazing Kids en Kindertheater Knettergek.

Kings Kids zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is er geen kinderdienst voor thuis. Hieronder een overzicht van allerlei leuke opties om samen met je gezin te kijken of te doen.

Online optreden Amazing Kids met Matthijs Hoornaar

King’s Kids organiseert zondag 19 juli om 10.00u voor alle kids en hun ouders een online optreden van Amazing Kids samen met Matthijs Hoornaar van kindertheater Knettergek

King's Kids Kinderdienst voor thuis 12 juli 2020

‘Wees wakker’, dat is het thema van de King’s Kids. Maaike vertelt een verhaal van Open Doors over Bita uit Iran. Hoe kunnen we als gezin kinderen zoals Bita helpen. Ontdek het in de kinderdienst voor thuis en ga samen aan de slag.

King's Kids Kinderdienst voor thuis 5 juli 2020

Voor alle King’s Kids vertelt Deborah het verhaal van Saulus die Paulus wordt. Paulus heeft een droom, maar die wordt pas werkelijkheid met de Here Jezus. Welke dromen hebben jullie? Maak er samen met je gezin een mooie tijd van!

King's Kids Kinderdienst voor thuis 28 juni 2020

‘Petrus wordt bevrijd’, dat is het thema van de King’s Kids. Maaike vertelt samen met Joep en Jens het verhaal. Natuurlijk zijn er ook weer leuke proefjes en spelletjes om samen als gezin te doen.
1 2 3 ... 4