Nieuws

Spring event 31 maart

Het Spring Event dat in het teken staat van het thema ‘Bloei’ belooft weer een mooi event te worden voor én door vrouwen. Alle vrouwen zijn van harte welkom op 31 maart 2023 vanaf 19.15 uur in het Kerkelijk Centrum aan de Jeugdkant 16 in Ermelo.

Bidden en vasten

Als EGE mogen we samen optrekken en een krachtige week beleven met elkaar. De week van bidden en vasten komt eraan. Van 3 t/m 6 April om 19:30 zijn er inspirerende bijeenkomsten om samen God te zoeken. Het thema is: Get Ready! Ben jij klaar voor Gods plannen voor de komende periode? Zorg dat je hierbij bent.

Invoegkring EGE

Wil jij de Evangeliegemeente beter leren kennen en/of overweeg je lidmaatschap? Dan is de invoegkring iets voor jou!

Jubileumreis 75 jaar Israël

Op 14 mei 2023 vieren we dat de staat Israël 75 jaar bestaat! Speciaal voor deze bijzondere gebeurtenis organiseert Christenen voor Israël een Jubileumreis van 8-17 mei 2023

Muskathlon team EGE

In mei hopen we met zes mensen naar Tanzania te gaan. Een groot geloofsavontuur! We willen letterlijk in beweging komen en opkomen voor recht. Vijf van ons gaan een halve marathon lopen, één persoon gaat 120 km fietsen. Hiervoor willen we samen 60.000 euro ophalen voor de kwetsbare kinderen in Tanzania. Wil jij ons gezamenlijk sponsoren?