Over ons‎ > ‎Steunlinks‎ > ‎Steunlinks lijst‎ > ‎

Christelijke Dansformatie Precious

Geplaatst 29 sep. 2011 06:41 door Admin EGE   [ 29 sep. 2011 06:44 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]Spreuken 3:5 “Vertrouw op de Here met uw ganse hart en steun op uw eigen inzicht niet”
Precious is een dansgroep met als doel het verkondigen van het evangelie d.m.v. dans en drama vanuit een christelijke levensvisie. Op hun site vindt u alle actuele informatie over Precious; de agenda, projecten, foto’s en andere informatie. Ook kunt u meer uitgebreid nieuws vinden in onze nieuwsbrieven.

"Het is allemaal begonnen in de zomer van 2002 en officieel is Precious een stichting vanaf 29 april 2003. In de afgelopen jaren hebben we als stichting vele optredens gedaan in binnen- en buitenland. Variërend van kerkdiensten, theatershows, conferenties en vele andere. In februari 2007 zijn we voor het eerst over de grenzen van ons kikkerlandje gegaan. Op naar Brazilië om een project te doen met straatkinderen en mei 2009 heeft Precious een gelegenheidsoptreden gedaan in Moskou. In 2010 ging Precious naar opvangcentra en kindertehuizen in Zuid-Afrika met het theaterstuk 'De Poppensjop'. Ook hebben we daar workshops gegeven aan tieners die van de straat komen."