Steunlinks
Organisaties en instellingen die hier vermeld staan, worden door ons gewaardeerd voor hun werk en inzet bij de verspreiding van het evangelie van Jezus Christus. Een steunlink is opgenomen wanneer we als gemeente een bepaalde band met deze organisatie hebben. De Evangeliegemeente Ermelo is echter in geen enkel opzicht aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud en het werk van deze organisaties. Heeft u een suggestie voor een steunlink? Neem dan contact met ons op. • Vergadering van gelovigen Naast de Maranatha Gemeente maakt ook de Vergadering van gelovigen op zondag gebruik van het Chr. College Groevenbeek. Met elkaar vormen we de Groevenbeek gemeenten. We delen hier graag de link naar hun informatie website. 
  Geplaatst 29 dec. 2012 06:17 door Albert Jan Bolwijn
 • Maranatha Gemeente Ermelo De gemeente waar we de voordeur mee delen van het Chr. College Groevenbeek is de Maranatha Gemeente Ermelo. Onder het motto "eenheid in verscheidenheid" werken met veel plezier samen aan de verkondiging van het evangelie van Jezus Christus.
  Geplaatst 29 dec. 2012 05:58 door Albert Jan Bolwijn
 • Chr. College Groevenbeek Iedere zondag maken wij dankbaar gebruik van de grote aula van het Christelijk College Groevenbeek. Ook maken veel leerlingen en leerkrachten deel uit van onze gemeente. Een scholengemeenschap waar we dus nauw aan verbonden zijn en die we graag steunen.
  Geplaatst 29 dec. 2012 05:47 door Albert Jan Bolwijn
 • International Teams NL International Teams is een organisatie van werkers die uitgaan als zendingswerker. Al 50 jaar gebeurt dat, en sinds 25 jaar vanuit Nederland. De Nederlandse partner is de internationale federatie heette vroeger Ancient World Outreach (AWO). Al vanaf het begin zijn Barth en Mathilde bij deze organisatie betrokken, en sinds 2010 ook Joni en Eduard Versteeg. Er is een samenwerking tussen de EG-Ermelo en International Teams: Impact Oeganda. Dit startende werk omvat een groepsreis naar Oeganda in 2014.
  Geplaatst 29 dec. 2012 05:35 door Albert Jan Bolwijn
 • Jo Aerts Olieverf schilderijen van landschappen en kleine details van de natuur laten de grootheid van God zien en doen ons in verwondering genieten. Jo Aerts,  www.joaerts.nl
  Geplaatst 10 mrt. 2012 04:10 door Albert Jan Bolwijn
 • Oase Ermelo Tussen de andere winkels in de Stationsstraat van Ermelo is sinds januari 2010 “De Oase” gevestigd (op de lokatie van de voormalige Ichthusboekwinkel).Deze inloopwinkel heeft een interkerkelijk karakter. “De Oase” is ondergebracht in een Stichting en staat onder toezicht van een bestuur. Het werk in “De Oase” wordt gedragen door een team van vrijwilligers.Natuurlijk is “De Oase” geen echte winkel, want er wordt niets verkocht. Wel is het een plek van ontmoeting, waar iedereen welkom is. Waar een ieder zo naar binnen kan komen. Vandaar de naam inloopwinkel.Ons streven is om voor de mensen van buiten, de drempel zo laag mogelijk te maken. Bovendien streven we er naar om de openingstijden van “De Oase” zoveel mogelijk, aan ...
  Geplaatst 13 dec. 2011 11:02 door Albert Jan Bolwijn
 • Christelijke Dansformatie Precious Spreuken 3:5 “Vertrouw op de Here met uw ganse hart en steun op uw eigen inzicht niet”Precious is een dansgroep met als doel het verkondigen van het evangelie d.m.v. dans en drama vanuit een christelijke levensvisie. Op hun site vindt u alle actuele informatie over Precious; de agenda, projecten, foto’s en andere informatie. Ook kunt u meer uitgebreid nieuws vinden in onze nieuwsbrieven."Het is allemaal begonnen in de zomer van 2002 en officieel is Precious een stichting vanaf 29 april 2003. In de afgelopen jaren hebben we als stichting vele optredens gedaan in binnen- en buitenland. Variërend van kerkdiensten, theatershows, conferenties en vele andere. In februari 2007 zijn we voor het eerst over de ...
  Geplaatst 29 sep. 2011 06:44 door Albert Jan Bolwijn
 • Marcel & Lydia Marcel en Lydia zijn getrouwd, wonen in Ermelo en hebben drie geweldige kinderen: Maiko ('95), Lindy ('97) en Melwin ('01). Zij zijn al jaren verbonden aan onze gemeente.
  Geplaatst 27 sep. 2011 04:35 door Albert Jan Bolwijn
 • Opwekking In haar vijftig jarige bestaan heeft Opwekking zich ontwikkeld tot een interkerkelijke stichting die zich actief bezighoudt met het verkondigen van het evangelie en het toerusten van christenen.Door middel van het uitgeven van lectuur, liederen en het organiseren van conferenties wordt aan deze doelstelling handen en voeten gegeven.Wie kent niet de jaarlijkse pinksterconferentie die door zo'n 60.000 mensen bezocht wordt? Of de Opwekkingsliederen die in de meest uiteenlopende kerkelijke kringen geliefd zijn? Daarnaast denkt en werkt Opwekking actief mee binnen samenwerkingsverbanden met andere organisaties.
  Geplaatst 27 sep. 2011 04:31 door Albert Jan Bolwijn
 • Open Doors Open Doors werkt wereldwijd in zo'n vijftig landen. Zij verspreiden bijbels en boeken, geven les uit de Bijbel, leiden kerkleiders op en geven praktische en financiele hulp aan vervolgde christenen in moeilijkheden.
  Geplaatst 27 sep. 2011 04:22 door Albert Jan Bolwijn
 • GrootNieuwsRadio "De missie van GrootNieuwsRadio is om 24 uur per dag, 7 dagen in de week, het Evangelie van Jezus Christus te laten horen op 1008 AM. In onze radioprogramma's brengen we het woord van redding en genade door Jezus Christus en leven we in de verwachting van Zijn komst."Groot Nieuws Radio is te beluisteren via de middengolf op 1008 AM en via internet.
  Geplaatst 27 sep. 2011 04:16 door Albert Jan Bolwijn
 • Bright FM Bright FM is een 24 uurs christelijk radiozender met muziek van diverse Nederlandse en buitenlandse christelijke artiesten."Doel is om christenen van diverse denominaties te bemoedigen en om ongelovige mensen een mogelijkheid te geven naar een station te luisteren waarop op een verantwoorde wijze wordt omgegaan met hedendaagse thema’s, om daardoor in aanraking te komen met het evangelie van Jezus Christus." 
  Geplaatst 27 sep. 2011 04:12 door Albert Jan Bolwijn
Berichten 1 - 12 van 12 worden weergegeven. Meer bekijken »