Zondagse samenkomsten
Iedere zondag hebben we om 10:00 uur een samenkomst in de grote aula van het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo.
Wilt u onze samenkomst eens bezoeken? U bent van harte welkom! Wilt u eens een preek terugluisteren? Kijk dan bij onze preken.


Waar kunt u ons vinden?
In de grote HAVO/VWO aula van 
Christelijk College Groevenbeek.
Paul Krugerweg 50, ERMELO.

Zie voor informatie over de locatie van de samenkomsten de locatiepagina.


Hoe ziet de samenkomst er uit?
De zondagse samenkomsten nemen een bijzondere plaats in binnen de gemeente. Hier komen wekelijks alle leeftijdsgroepen van de gemeente samen. De samenkomsten krijgen vorm door onderwijs uit Gods Woord, aanbidding en gebed.

Onze samenkomsten kenmerken zich door een open en informeel karakter. We leven als familie met elkaar mee in alle aspecten van het leven. Er is een tijd van aanbidding waarbij hoofdzakelijk liederen uit de Opwekkingsbundel worden gebruikt. Het onderwijs uit Gods Woord staat centraal en wordt wekelijks door verschillende sprekers gebracht. Wilt u eens een preek terugluisteren? Kijk dan bij onze preken.


Agenda
De samenkomsten beginnen om 10.00 uur en zijn doorgaans om 11.45 uur afgelopen. Na de samenkomst is er tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade. De actuele planning van de samenkomsten vindt u in de agenda.
Avondmaal
Iedere eerste zondag van de maand en bij speciale momenten, zoals met Pasen, wordt het avondmaal gevierd. Deze viering heeft dan een belangrijke plaats in de samenkomst. Met deze viering herdenken wij wat Jezus Christus voor o­ns heeft gedaan. In o­nze gemeente mag iedereen die Jezus Christus kent als zijn Verlosser deelnemen aan het avondmaal.


Dopen
Ongeveer vier keer per jaar hebben we een samenkomst waarin we dopen. Tijdens deze samenkomst worden mensen gedoopt door onderdompeling op grond van belijdenis. De dopelingen vertellen wie Jezus Christus voor hen is en spreken hun keuze uit om voor en met Jezus Christus te willen leven. Wilt u zich laten dopen? Neem dan contact op met het secretariaat.


Opdragen
Tijdens onze samenkomsten kunnen ouders hun (pasgeboren) kinderen voorstellen aan de gemeente en opdragen aan God. Wilt u uw kind(eren) opdragen in een samenkomst? Neem dan contact op met het secretariaat.