Gemeenteleven
De Evangeliegemeente Ermelo kenmerkt zich door veel betrokken leden, zorg voor elkaar, zondagse samenkomsten, enthousiaste aanbidding en een actief kinder- en jongerenwerk.Samenkomsten
De zondagse samenkomsten staan in het teken van ontmoeting met God en met elkaar. De samenkomsten krijgen vorm door aanbidding, woordverkondiging en gebed. Daarnaast passen we Jezus' instellingen voor de gemeente, de doop en het avondmaal toe en leven we als 'gezin van God' met elkaar mee.

Lees meer over onze samenkomsten.

Huiskringen
De huiskring is dé plek om te groeien in discipelschap en uit te delen van Gods liefde. We moedigen iedereen aan om zich bij een huiskring aan te sluiten. Inschrijven voor de huiskringen kan via kringen@eg-ermelo.nl.

Lees meer over onze huiskringen.

Lid worden?
Wil je lid worden van de Evangeliegemeente Ermelo of denk je hierover na? Dan nodigen wij je van harte uit om mee te doen aan de invoegkring. Dit is een gezellige kring waarin we elkaar leren kennen en wij je vertellen waar de Evangeliegemeente Ermelo voor staat.

Inschrijven voor de invoegkring kan via invoegkring@eg-ermelo.nl of door het reactieformulier in te vullen. We geven je dan meer informatie over waar en wanneer de invoegkring plaatsvindt.