Akties‎ > ‎

Gemeenteweekend 3 en 4 september 2016


Dit jaar hebben we weer een gemeenteweekend met elkaar als EGE. In het eerste weekend van september houden we dit weekend in Groevenbeek. Op zaterdag 3 september zijn er activiteiten voor elk wat wils en op zondag willen we een bijzondere eredienst met elkaar beleven met als afsluiting een gezamenlijke lunch.

Programma

Zaterdagmiddag: aanvang 12.30 uur

1. Voor de kinderen is een grote rol weggelegd. Zij gaan op zaterdagavond met de Vliegende Speeldoos een musical opvoeren. ’s Middags studeren ze die in! 

2. Voor de jeugd en volwassenen is er ’s middags een keuze programma met de volgende onderdelen:
 • Schilderen o.l.v. Jo Aerts
 • Mountainbiken o.l.v. Wim Priester
 • Kokkerellen voor de high-tea m.m.v. Jantine Noël e.a. 
 • High Tea voor ouders van jonge kinderen en voor iedereen die langs komt. In de ruimte van de high tea is een springkussen en speelgoed voor de kinderen t/m 3 jaar.
 • Natuurwandeltocht o.l.v. natuurkenner Dick Dooijewaard
 • Aanbidding/muziek/zang o.l.v. Tiny Giebels en Mardie van Silfhout.
 • "Bekend maakt bemind"; een interaktieve workshop om moslims beter te leren begrijpen. M.m.v. Kees van Dieren.
 • Theater workshop o.l.v. Esther Veldman en Renate Mulder
 • Lasergamen voor jong en ietsje ouder...
 • Volleybal competitie om de wisselbeker o.l.v. Wouter Terlunen; Individueel opgeven of als team.
 • De Grote Bijbel Kennisquiz ; Voor teams van 2 personen maar individueel opgeven kan ook.
Al die tijd is het Inloop-café geopend. Voor wie maar langs wil komen of even uit wil blazen.

3. Om 17.30 uur genieten we van de maaltijd. Iedereen neemt daarbij een gerecht mee die vanaf een centraal uitgiftepunt wordt uitgedeeld. Voor drinken wordt gezorgd. Zie de aanwijzingen onderaan deze pagina.

4. Om 19.00 uur wordt de voorstelling Esther opgevoerd door de kinderen i.s.m. de Vliegende Speeldoos. Nodig uw opa's, oma's, ooms, tantes, buren, overburen en vrienden uit om dit te komen zien.

Om ong. 20.30 u. is het afgelopen.

Zondag

Op de zondagmorgen begint om 10.00 uur de eredienst. Een gevarieerde dienst waarbij we natuurlijk God centraal stellen maar ook aandacht geven de start van het nieuwe seizoen.
 
Na de dienst sluiten we af met een feestelijke lunch waar we heerlijk kunnen genieten en bijpraten. Opgeven voor de lunch is noodzakelijk.

Aanmelden

Alle volwassenen en tieners vragen we zich ieder apart op te geven:

https://docs.google.com/a/eg-ermelo.nl/forms/d/1Em2efqylhLpPWUsUPptZLfd_mpSKRo2jRJ5WV5om2uU/viewform
Opgeven moet zodat we de logistiek van de locaties en de catering kunnen aanpassen. Laatkomers zijn uiteraard ook nog welkom, maar we hanteren wel het principe: VOL = VOL! Er is een maximum aan het aantal deelnemers per activiteit, voorkom teleurstellingen, meld je dus nu aan! Voor het aanmelden ga je naar dit inschrijfformulier.

Kinderen (die meedoen met de musical)

Kinderen die meedoen met de musical kunnen via deze pagina worden opgegeven. De kinderen van groep 1 t/m 8 gaan op zaterdagavond een musical opvoeren. ’s Middags studeren ze die in! Kinderen hoeven niet via de paarse knop opgegeven te worden. De meeste kinderen en hun ouders zijn al benaderd. Wilt u toch nog een kind opgeven voor deelname, klik dan NU hier of mail dan naar kinderwerk@eg-ermelo.nl zo snel mogelijk.

Voor de allerkleinsten

Ouders met hun kinderen tot en met 3 jaar kunnen terecht in de kunst aula waar ook het inloop-café is. Daar zal ook een springkussen opgesteld staan. Er is wat speelgoed aanwezig maar er is geen oppas.

Kosten

We hebben bewust gekozen voor een gemeenteweekend in eigen huis om de kosten zo laag mogelijk te houden! De prijs voor dit jaar hebben we vastgesteld op € 12,50 per volwassene/tiener en € 5,- per kind. Kunt u alleen de zondag meedoen dan bedragen de kosten € 5,- pp.
Zodra u zich hebt opgegeven zult u na enige tijd per e-mail worden geïnformeerd hoe u dit kunt voldoen. De financiën hoeven voor niemand een bezwaar te zijn om niet mee te doen. Laat het ons dan even weten op gemeenteweekend@eg-ermelo.nl of benader één van ons persoonlijk.

Alleen lunch op zondag?

Komt u alleen op zondag na de dienst met ons lunchen? Welkom! Maar het is noodzakelijk dat u zich daarvoor opgeeft. Kan via het inschrijfformulier.

Vragen of ideeën?

Stel ze gerust aan één van ons!

Contact

Mail naar gemeenteweekend@eg-ermelo.nl en dan hoort u snel iets terug van één van de commissieleden: 
Ingeborg Vliek, Cor Lievaart, Sandra & Andréas Markerink, Heidi Reinbergen en Wouter & Ida Terlunen.