Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Toerustingsdag 21 nov. 2015: "Jij bent Geschikt!"

Geplaatst 12 nov. 2015 03:36 door EGEwebredactie   [ 11 dec. 2015 10:32 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]
Op de eerste Toerustingszaterdag (19 september) heeft Lodewijk van Weerden de kracht besproken van een in Jezus geënte visie, die wordt uitgerold via gezonde gemeentestructuren.

Op zaterdag 21 november gaat Lodewijk hier op door vanuit het thema ‘Jij bent Geschikt’. Jij bent geschikt voor en geschikt binnen het Lichaam van Jezus! Gelijkwaardig, gelukkig niet gelijkvormig: ogen, handen, voeten, zichtbare en onzichtbare lichaamsdelen, allemaal samen geschikt om Jezus zichtbaar te maken en zowel elkaar als onze omgeving te dienen.

We gaan ontdekken hoe 1 Korintiërs 12, 13 en 14 op een bijzondere manier de kracht van charisma, karakter en kaders combineert, waardoor het Lichaam van Christus opbloeit tot een prachtig getuigenis voor de wereld.

Kom ook en ontdek dat Jij geschikt bent om geschikt te worden!
Vraag gerust iemand mee die al wel een tijdje in de gemeente komt maar nog geen lid is… Iedereen is welkom!

Wat praktische punten:

  • Vanwege de organisatie van deze dag graag uiterlijk opgeven op dinsdag 17 november Opgeven bij het Secretariaat of via onderstaande link: opgave Toerustingsdag 21 november
  • Het onderwijsprogramma duurt van 10.00-15.00 uur en tussendoor gaan we met elkaar genieten van een verzorgde lunch 
  • Kom gerust iets eerder om elkaar te ontmoeten. Om 09.45 staan de koffie en thee klaar! 
  • Locatie: Westerhonk 
  • Deze dag en de lunch zijn gratis 
  • Om het onderwijs breder beschikbaar te maken, wordt er een video opname van deze dag gemaakt. Uiteraard zal er zorgvuldig worden omgegaan worden met uw privacy!