Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Toerustingsavonden

Geplaatst 7 jan. 2012 11:17 door Petra Jansen   [ 9 jul. 2012 01:24 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]
De oudstenraad verlangt er naar meer kader in de gemeente op te leiden. Martin Dol van Royal Mission begeleidt de oudsten in het trainen van de huidige leiders en het zoeken naar nieuwe leiders in de gemeente en hij zal ook tijdens de avonden de training verzorgen. Er zijn vijf avonden gepland voor toerusting van (toekomstige) leiders in de gemeente. 

Iedereen die leiding geeft in de gemeente is van harte welkom. (Al geef je maar leiding aan een persoon, zien we je als een leider.) 
Bovendien is iedereen die interesse heeft om te groeien naar een leidinggevende plek in de gemeente eveneens van harte welkom. 
Het behoort dus tot de mogelijkheden dat er 150 mensen naar deze avonden komen. De oudstenraad zou dit enorm toejuichen. Nodig ook andere gemeenteleden uit en kom naar deze toerustingsavonden. 

Thema’s

Vooralsnog zijn de thema’s van de avonden: 
  • Avond 3: De relatie tot de gemeente – leiding geven binnen de gemeente 
  • Avond 4: De relatie tot de ander I – dienend leiderschap en het leiderschap van Jezus 
  • Avond 5: De relatie tot de ander II – leiderschap vermenigvuldigen en een jonge leider helpen 

Data

De data van de avonden zijn:
  • 14 februari - Ned. Geref. Kerk, Van Beekweg 
  • 13 maart - Ned. Geref. Kerk, Van Beekweg 
  • 10 mei - Ned. Geref. Kerk, Van Beekweg 

Opgave

In verband met de catering en zaalvoorbereiding is het belangrijk dat degenen die willen komen zich aanmelden bij het secretariaat. Gebruik het reactieformulier of stuur z.s.m. een mail aan secretariaat@eg-ermelo.nl onder vermelding van ‘toerusting Dol’ en je naam en adres en e-mailadres. Aanmelding is voor alle vijf avonden. Het kan gebeuren dat je een keer niet kan en het nu al weet, geef die datum dan even door in je aanmelding per e-mail. 

Houd het Koeriertje in de gaten voor aanvullende informatie. Extra informatie over de avonden communiceren we mogelijk ook direct per e-mail aan jou. 

Namens de oudstenraad, 
Klaas Muurling 

Secretariaat Evangeliegemeente Ermelo 
Postbus 406 
3850 AK ERMELO 
Telefoon: 06-57808322 
E-mail: secretariaat@eg-ermelo.nl
Comments