Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Nieuw boek Ds Dick Langhenkel

Geplaatst 12 sep. 2013 11:46 door Petra Jansen   [ 29 sep. 2013 06:09 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]
Nieuw boek Ds Dick Langhenkel te verkrijgen via www.dicklanghenkel.nl
Vele van ons kennen mijn vader. Hij heeft vele keren gesproken in onze gemeente en onderwijs gegeven in de van Beekweg.
Of mensen kennen hem van de mannenconferenties met Henk Binnendijk of van de EO. Mijn vader is nu 8 jaar ziek, vaatkanker. Gevolg van 6 maanden gelegerd zijn in een vervuilde fabriek in Bosnie als legerpredikant. Hij werd zo uit zijn bediening gerukt maar schrijft nog boeken om zo zijn kennis door te geven. Dit is zijn 5e boek en ik ben trots erop dat het nu echt gedrukt is en te bestellen is!

Annemieke Bais- Langhenkel

Liefde is niet los verkrijgbaar:

We leven in een tijd waarin veel gesproken en gezongen wordt over liefde. En tegelijkertijd de echte liefde ver te zoeken is.
Sterker nog: er groeit een generatie op die niet meer weet wat liefde is. En door vele surrogaat vormen van liefde op een dwaalspoor raken. Dit boek is geschreven om het onderscheid duidelijk te maken tussen echte liefde en surrogaat liefde. Het boek laat helder zien wat er mis is in deze tijd als het gaat om liefde maar wijst tegelijkertijd naar een andere weg. Een weg die terug leidt naar de Bron. Is liefde een gevoel? Of is liefde meer? Over liefde kan alleen gesproken worden als het gekoppeld aan en concrete uiting in woord of daad. Liefde voor de Waarheid, Liefde en Straf, Is sex liefde? Liefde en Trouw. Een boek waarin je opnieuw ontdekt hoe je de liefde in je leven gestalte geeft.

Comments