Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Inge Verschoor spreekt in de Oude Synagoge

Geplaatst 7 aug. 2012 11:52 door EGEwebredactie   [ 15 aug. 2012 10:35 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]
Zondag 12 augustus spreekt Inge Verschoor om 20.30 uur in de Oude Synagoge te Harderwijk, Jodenstraat 3.(gratis parkeren in Harderwijk op zo. av.). 

Inge is pas verhuisd in Jeruzalem en haar uitzicht over Jeruzalem is al een spreekbeurt waard; Olijfberg, Getsemane, Tempelberg, Kidronvallei en het ommuurde Jeruzalem raken je profetisch diep vanaf haar balkon. Haar kennis vanuit de bijbel in kombinatie met wat er in en rondom Israël gebeurd, zal ons inspireren om Gods woord enthousiast te vertrouwen en te proclameren. Immers, "Jeruzalem, ik heb wachters op je muren gezet die nooit zullen zwijgen, dag nog nacht. Jullie die een beroep doen op de Heer, gun jezelf geen rust en gun Hem geen rust, totdat hij Jeruzalem gegrondvest en haar roem op aarde heeft bevestigd. Jes. 62:6,7.
Want dat doen we van 19.00 u tot 20.15 u als we met elkaar door middel van het uitspreken van profetische teksten ons geloof versterken en God herinneren aan Zijn beloften voor Zijn volk. Deze manier van bidden is actief en bemoedigend, want Zijn woord staat vast.
Laat deze zondagavond een bemoediging worden in het elkaar ontmoeten en in het luisteren naar Inge.

Hartelijk groetend, Heleen en Pieter Bénard.