Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Informatie Zomergasten

Geplaatst 7 jul. 2012 06:22 door EGEwebredactie   [ 26 aug. 2012 02:48 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]
Welkom! Bent u te gast in de omgeving van Ermelo en wilt u één van onze zondagse diensten bezoeken in Juli of Augustus? Hopelijk vindt u op deze pagina voldoende informatie.

Voor actueel nieuws kunt u het beste op deze website terecht bij het prikbord. Maar houdt ook onze facebook pagina in de gaten.

Waar en wanneer?

Deze informatie vindt u op de contact pagina.
Het rooster met de informatie over wie er spreekt vindt u op deze pagina.
De diensten beginnen om 10 uur maar het is prettig als er 10 a 15 minuten van te voren bent. U kunt dan rustig even een plekje zoeken en/of uw kinderen naar de eigen dienst begeleiden.

Kinderen

Alle informatie over het kinderwerk vindt u op deze pagina.
Doorgaans kunnen de basisschool kinderen al vanaf 9.50 uur naar hun eigen groep op de eerste verdieping. Daar blijven de kinderen totdat de dienst beneden is afgelopen.
De lokalen voor baby's, dreumesen en peuters zijn op de begane grond. U kunt uw kind daar al brengen vanaf 9.50 uur. Vanaf 11.30 uur kunt u uw baby, dreumes of peuter daar ook weer ophalen.

In de zomermaanden is er voor de meeste kindergroepen een eigen kinderdienst en voor de jongste groepen altijd oppas:

De kinderen van groep 1 t/m 8 gaan tot en met 12 augustus naar de groep waar ze het afgelopen jaar op de basisschool in hebben gezeten. Vanaf 19 augustus gaan de kinderen naar de nieuwe basisschool groep.