Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Gemeenteweekend 2 en 3 september!

Geplaatst 7 jun. 2017 03:44 door Albert Jan Bolwijn   [ 20 sep. 2017 06:32 bijgewerkt ]
Samen staan we sterk!
Het thema van komend gemeenteweekend geeft al aan dat ‘alleen’ geen optie is, we doen het samen. Maar….. wat doen we samen? We gaan samen bouwen aan de relaties binnen de gemeente. We gaan de visie voor de gemeente handen en voeten geven namelijk Verbinden, Verdiepen en Verspreiden. We zouden het fantastisch vinden als u of jij tijd apart zet om mensen in de gemeente te leren kennen en er nieuwe relaties ontstaan en/of relaties verdiept worden. Sociale relaties of contacten hebben een positief effect op je gezondheid en zijn bevorderlijk voor je welzijn en levenskwaliteit, zo blijkt uit onderzoek. Door samen als gemeenteleden iets te ondernemen bouwen we aan onze eigen gezondheid en die van de gemeente. We hebben elkaar dus nodig om er een geslaagd weekend van te maken.

We willen dit jaar ook de jeugd wat meer aanspreken dus er zullen meer activiteiten komen waar de jongelui hun hart mee kunnen ophalen. Er is een gevarieerd programma samengesteld met nieuwe workshops. Zie de Huiskoerier van juli/augustus en de website.

Voor de schoolkinderen is er natuurlijk weer een musical onder leiding van De Vliegende Speeldoos, Mozes, waarbij uw kind niet gemist kan worden.

Namens de werkgroep gemeenteweekend,
Cor Lievaart