Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Gemeenteweekend - maaltijd zaterdag

Geplaatst 29 aug. 2014 01:24 door EGEwebredactie   [ 8 sep. 2014 01:35 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]
De maaltijd van zaterdagavond is een ‘American party’ of zoals de Amerikanen juist zeggen een ‘Dutch treat’.

We willen graag na de workshops van de zaterdagmiddag en voor de uitvoering van de kinderen met de ‘Vliegende speeldoos’ ontspannen en verbindende maaltijd met elkaar hebben.
De jongeren en volwassenen zullen deelnemen aan deze maaltijd.

De kinderen die meedoen met de Vliegende speeldoos eten een eigen meegebracht lunchpakket samen met de begeleiders van de ‘Vliegende speeldoos’ zodat hun outfit en bijdrage aan de avond voorstelling een verrassing blijft.

Het is de bedoeling dat iedereen die deelneemt aan de maaltijd zelf een gerecht mee brengt. Het mag iets zijn wat je zelf maakt of koopt. Let hierbij op de volgende zaken:
  • Net iets meer dan je zelf zou eten, zodat we niet teveel overhouden, maar ook zeker niet tekort komen. 
  • Je mag samen met iemand een gerecht meebrengen, zorg er dan wel voor dat dit voor de juiste hoeveelheid mensen is. 
  • Zelf serveer klaar maken: graag zelf het gerecht op een schaal, borg oid doen en als dat nodig is er een opscheplepel, mes e.d. bij leggen. 
  • Een kaartje met uitleg van het gerecht en van wie het gerecht komt. We vinden het leuk om te weten wat we eten en wie dit meegebracht heeft. 
  • Er is geen ruimte in de koelkast. Mocht je eten meebrengen dat gekoeld bewaard moet blijven dan moet je zelf voor een koelbox o.i.d. zorgen. 
  • Er is geen oven die we kunnen gebruiken. 
  • De organisatie van het gemeenteweekend zorgt voor een ruimte waar het eten kan staan tijdens de workshops. 
  • De organisatie van het gemeenteweekend zorgt voor tafels waarop het eten als een buffet klaar gezet kan worden, drinken, borden en bestek. 
  • Opruimen doen we met zijn allen. 
Het slagen van de maaltijd van zaterdag hangt dus voor een groot deel af van de smaak en creativiteit van de deelnemers. Onze gemeente kennende vertrouwen we erop dat het een gevarieerde, kleurrijke en afwisselende maaltijd zal worden!

Heb je nog vragen? Mail ons gerust! gemeenteweekend@eg-ermelo.nl 
Comments