Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Gebedstraining met Herman Boon

Geplaatst 9 jun. 2017 02:04 door Albert Jan Bolwijn   [ 30 okt. 2017 04:04 bijgewerkt ]

Wanneer en waar: Vrijdag 22 September 19.15 uur koffie/ thee, start 19.30 uur Zaterdag 23 September 9.45 uur koffie/ thee, start 10.00 uur in het Westerhonk

I.v.m weinig parkeermogelijkheden: kom zo mogelijk op de fiets!

***
We zijn enthousiast om jullie te vertellen dat Herman Boon een gebedstraining komt geven!
Herman Boon is een gedreven en sprankelend spreker/cabaretier/kinder- en tienerkampleider, heeft ook een bijbelschool (de katapult) en is de organisator van Bidden en Vasten-conferenties door heel Nederland.

Gebedstraining
De gebedstraining is ontstaan omdat heel veel mensen en kerken niet beseffen waarom gebed zo belangrijk is. In deze cursus, die we geven door heel Nederland leer je wat het belang is van gebed, maar ontvang je ook tools om een gebedsleven op te bouwen. Deze training bestaat uit vier dagdelen en wordt georganiseerd op aanvraag. De onderwerpen zijn: Wat is gebed? Waarom is gebed zo belangrijk? Bidden hoe doe je dat? En de strijd rond gebed. (Citaat website Herman Boon)

Als teamleiders gebed willen we stimuleren dat ons gebedsleven levendig, vurig en creatief zal zijn. We geloven dat deze training ons allemaal daarbij kan helpen en aanmoedigen. En... het zal zeker geen saaie tijd worden! 😉

Graag nodigen we jullie uit om hieraan mee te doen. Het zal zijn op 22 september 's avonds en zaterdag 23 september overdag.
Kosten € 10,00 inclusief lesmateriaal en lunch/koffie/thee. Ook zal er een offergave zijn voor het werk van Herman Boon.
Opgave het liefst voor de zomervakantie bij: gebed@eg-ermelo.nl.

Tanja Kusters en Annelies van der Haar