Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

EGE Bidden en vasten: Relatie met God en met elkaar

Geplaatst 28 sep. 2013 03:57 door EGEwebredactie   [ 10 okt. 2013 13:47 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]
Dinsdagavond 1 Oktober - Westerhonk.
Lieve kostbare gemeente, 


Geweldig dat u meedoet met bidden en vasten en deze drie dagen apart zet voor God. Discipelschap kan niet zonder gebed en vasten. Door bidden en vasten richt u zichzelf op God. Door niet naar uw eigen 'vlees' te luisteren, krijgt uw geest meer ruimte om met God te communiceren. Zo kunt u dichter toegroeien naar God en gaat u meer vrucht zien op uw leven.

Het thema van deze bid- en vastentijd is: Relatie met God en met elkaar. Naast uw persoonlijke relatie met God, zullen we deze tijd apart zetten om te bidden voor doorbraken in relaties binnen onze gemeente. Per dag kunt u door middel het boekje (als bijlage onderaan deze webpagina) meedoen in thematiek, gebed en heeft u een richtlijn om zo in verbondenheid met de hele gemeente mee te doen. Aan de hand van de thema’s: relatie met God, relatie met elkaar en verbondrelaties, nemen we u mee in een vruchtbare tijd van gebed en vasten voor onze kerk.

Natuurlijk kunt u (daarnaast) ook gewoon uw persoonlijke zaken doorbidden en uw eigen invulling geven aan het bidden en vasten.

Dinsdag, 1 Oktober om 20:00 komen we bij elkaar om gezamenlijk God te zoeken voor onze gemeente. We willen hier God aanbidden en Hem zoeken. Wanneer u hiervoor een bijdrage of idee van invulling heeft, kunt u voor die tijd contact met ons opnemen. Wanneer u tijdens het gebed en vasten een woord van God voor de gemeente ontvangt, neemt u dan ook graag contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft of meer wilt weten over vasten en bidden, komen we graag met u in contact. Hetzelfde geldt wanneer u gebed nodig heeft voor bepaalde situaties.
Een hele gezegende tijd gewenst en tot dinsdagavond in het Westerhonk (inloop 19:30)!

Hartelijke groet,
Olaf van Genderen en Arjen Verboom 
Tel. 0341-750359 
cenaverboom@solcon.nl


Ċ
Albert Jan Bolwijn,
28 sep. 2013 03:57