Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Een culinaire oproep!

Geplaatst 27 jan. 2017 11:07 door Petra Jansen   [ 20 mrt. 2017 12:41 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]
Culinaire talenten, hobbykoks, wanna be Herman den Blijker / Pierre Wind / Rudolf van Veen (of vul hier een naam van een andere  bekende kok in) bereiders van de Hollandse pot, indische rijsttafel of andersoortige delicatessen, opgelet!
Foundation 4 Life is een 1-jarig trainingsjaar/vormingsjaar, voor jongeren van 16-22 jaar. Van maandag t/m vrijdag wonen onze studenten bij ons op onze locatie in Ermelo. De studenten die bij ons wonen krijgen ook dagelijks een warme maaltijd voorgeschoteld. Net als veel andere voorkomende werkzaamheden moeten de studenten deze maaltijd zelf verzorgen. Hoewel we veel vertrouwen in onze studenten hebben vinden we het wijs om bij het koken wel wat begeleiding te geven.
We zijn op zoek naar iemand die ons team wil komen versterken tijdens het koken. Concreet betekent dit dat je 1x in de week van ongeveer 16:30 uur tot 19:30 uur met de studenten de maaltijd bereidt en ook de afwascorvee aanstuurt. Het schooljaar loopt tot eind juni, in de vakanties en tijdens reizen en outreaches zijn onze studenten niet aanwezig. Vind je het leuk om te koken, kun je met jongeren omgaan en lijkt dit iets voor jou? Neem dan contact op met Melissa Bolier, zij kan je hier meer informatie over geven. melissa@foundation4life.nl
Met vriendelijke groet,
Pieter Zwart
Foundation 4 Life

Comments