Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Dorcas Voedselactie 2015

Geplaatst 29 okt. 2015 11:47 door Wouter T   [ 11 dec. 2015 10:33 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]
http://dorcasvoedselactie.nl/
Komende week (1-8 november 2015) wordt voor de 20e keer de Dorcas Voedselactie gehouden. In ruim 600 supermarkten en in kerken, scholen en bedrijven in Nederland zamelen duizenden vrijwilligers voedsel en geld in voor de allerarmsten in Oost-Europa en Afrika.

Evangeliegemeente Ermelo

U kunt zelf boodschappen doen met het speciale boodschappenlijstje op deze pagina en de boodschappen inleveren vóór de dienst in de Evangeliegemeente (in Chr. College Groevenbeek) op zondag 8 november.

Boni Ermelo
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 november wordt er voedsel en geld ingezameld bij de BONI supermarkt in Ermelo. Vrijwilligers delen dan voedsellijstjes uit aan het winkelend publiek. Hierop staan de producten die samen een voedselpakket vormen. Klanten van de supermarkt doen een boodschapje extra en geven deze af aan de vrijwilligers.

Meer Informatie


In Memoriam Martin Mooiman

Martin overleed plotseling vorig jaar mei aan de gevolgen van een vreselijk ongeval. Martin en zijn vrouw Carine zetten zich voortdurend in voor Dorcas en andere hulporganisaties zowel binnen de EGE als daarbuiten. Martin zou de voedselactie van 2014 coordineren. De voedselactie van dit jaar dragen we dan ook aan hem op. Ter nagedachtenis en als dank voor zijn liefde en inzet voor iedereen die het minder had.Speciaal boodschappenlijstje

Klik op het lijstje voor groot formaat: