Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Cursus 'Bouwen Aan Je Gezin' start dit najaar in Ermelo

Geplaatst 6 jul. 2015 12:32 door Admin EGE   [ 11 dec. 2015 10:35 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]

Family Builders: Bouwen aan je gezin!

Kinderen opvoeden is de belangrijkste – en misschien ook wel de drukste – ‘baan’ die er bestaat. Bij geen enkele werkgever dragen jullie zoveel verantwoordelijkheid als in jullie gezin. Nergens zullen jullie een bepalendere functie krijgen dan thuis. Want dáár gebeurt het. Daar zijn jullie om leiding te geven. Om te inspireren, te corrigeren, te vormen, te leren, te onderwijzen in Gods principes… Een mooiere carrière bestaat er niet!

Hoe kunnen wij onze kinderen het geloof doorgeven dat voor ons zo belangrijk is?" Dat is de vraag waar het bij Family Builders om draait. In vijf avonden gaan we met elkaar op zoek naar Gods principes rondom de (geloofs)opvoeding en we ontdekken hoe je deze principes kunt vertalen naar de praktijk van jouw/jullie gezin. Family Builders is één van de grootste cursussen van Generatio. We krijgen regelmatig reacties van ouders die Family Builders gevolgd hebben en daaruit kunnen we maar één conclusie trekken: Family Builders is een praktische cursus die al voor honderden ouders een geweldige steun is geweest!

Praktische informatie rondom de cursus:

Data: 8 september, 22 september, 6 oktober, 13 oktober en 27 oktober 2015
Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Waar:Christelijke College Groevenbeek, Paul Krugerweg 40/50 te Ermelo
Kosten: 100 euro per stel (aanmelden verplicht)

Kijk voor alle informatie en het aanmeldingsformulier op: http://www.generatio.nu/nl/344/Start_cursus_najaar_2015_Ermelo 
http://www.generatio.nu/nl/344/Start_cursus_najaar_2015_Ermelo