Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Bremers naar Nederland

Geplaatst 29 sep. 2016 11:50 door Petra Jansen   [ 20 mrt. 2017 13:02 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]

Eind dit jaar hopen onze Zendelingen Arno, Rolinke, Sannerieke en Joas Bremer vanuit Oban, Schotland voor een kort verlof naar Nederland te komen.
De periode zal ongeveer zijn van 12 december t/m 2 januari.
Ze hopen in die tijd veel mensen te mogen begroeten en ontmoeten.
Voor deze periode zoeken ze nog wel een onderkomen in de buurt van Ermelo.
Reacties graag naar Arjan Smallenbroek, ajsmallenbroek@upcmail.nl of via 0640698148


 
Nog een bericht:
Beste gemeenteleden, 
Familie Bremer zit in Schotland. Daar schijnt wel eens de zon, maar dan wel tussen de buien door! Daarbij betekent een uitstapje naar het dorpje een fikse wandeling heuvel af en de heuvel weer op. Gelukkig zijn de Bremers absoluut niet van suiker! Alleen voor Rolinke zijn de lange wandelingen een te zware uitdaging geworden. Zij heeft ernstige gewrichtsklachten, die veel pijn en vermoeidheid opleveren. Gelukkig kunnen ze nu voor een groot deel van het jaar een auto lenen. Dat is geweldig! Zowel voor Rolinke, als voor het contacten leggen in de omgeving en het uitvoeren van hun zendings-/ministrywerk. Het budget voor brandstof en onderhoud is nog wel heel beperkt. 
Graag willen we ervoor zorgen dat ze de auto kunnen blijven gebruiken! Ook zou het fijn zijn als Arno en Rolinke een budget apart zouden kunnen zetten voor medische kosten die door de zorgverzekering niet gedekt worden. Daarnaast willen ze graag materialen aanschaffen voor het werk wat ze doen onder reizigers die geestelijk op zoek zijn. 
Voor deze doelen houden we vandaag een actie! En wel een hele lekkere actie! Zowel voor de liefhebbers van een goede snack als de zoetekauwen binnen de gemeente! Na de dienst zijn er broodjes hamburger en taarten te koop! De broodjes hamburger kosten 2,50 per stuk en voor de taart vragen we een gift naar keuze. Ook de mensen die graag een kaartje versturen, kunnen we blij maken. Er zijn namelijk kaarten te koop die door Rolinke zelf gemaakt zijn. 

Een hartelijke groet, namens Arno, Rolinke, Sannerieke en Joas, 
Van het thuisfrontteam en de ondersteunende kring. Comments