Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Aardbeving Nepal

Geplaatst 27 apr. 2015 13:42 door Petra Jansen   [ 24 aug. 2015 01:58 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]
Laten we Hem zoeken die de enige Eeuwige Rots is die nooit zal wankelen, voor het volk van Nepal, dat zo zwaar lijdt.

- Volgende week zondagavond, 3 mei van 19.30 tot ±21.00 uur willen we een gebedstijd organiseren in Ermelo. 

Wil je laten weten als je van plan bent te komen, dan kunnen we zien of dit in onze huiskamer kan, of dat een groter zaaltje moeten boeken.

- Komende week blijven we in contact met onze vrienden in Kathmandu- van de meesten, maar nog niet allen hebben we inmiddels gehoord dat ze veilig zijn. Ben je geïnteresseerd om up to date te blijven, laat het even weten, we sturen je dan updates toe in de komende dagen.

- Zondag 26 april is er in onze EGE gemeente al een spontane collecte geweest voor Nepal, deze heeft € 5.160,00 opgebracht.
Het nummer van Care & Equip staat open voor giften, die we direct zullen doorsluizen naar of een van de grotere gemeentes of zendingsorganisaties in Nepal, 
we zijn daarover in contact met leiders in Nepal.

Update 1 mei 2015
lieve broers en zussen,

Dank jullie wel voor jullie gebed. Herinneren jullie je het verhaal dat Margreet vertelde over de baby van 1.2 kg die buiten het ziekenhuis warm gehouden moest worden? Twee dagen geleden kregen we het blijde bericht dat baby Joy veilig in de couveuse ligt nu, waar ze waarschijnlijk nog twee maanden zal moeten blijven. Haar ouders zijn bij haar. Een klein lichtpuntje in een donkere tijd. De verwoesting is onbeschrijflijk, bidt alsjeblieft mee voor de bevolking die zo lijdt, en voor alle hulpverleners uit binnen en buitenland.
Dank ook voor jullie giften, het bedrag dat tot nu toe is binnengekomen is ruim 5200 Euro. Wil je graag mee geven, voor kleinschalige christelijke noodhulp en opbouwprojecten ook op lange termijn, dan kan je dat overmaken naar NL62INGB0003441628 t.n.v. Stichting op de Bres o.v.v. Care and Equip - Aardbeving. Meer informatie in onze nieuwsbrief, als je die graag wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@care-and-equip.org.
Zijn zegen en een lieve groet,

Wim & Margreet


Wim & Margreet Korstanje

Comments