Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Vanuit de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Aanmelding Gemeenteweekend 2017 van start!

Geplaatst 2 jul. 2017 04:18 door Kees Hofman   [ 20 sep. 2017 06:32 bijgewerkt door Albert Jan Bolwijn ]

We zien uit naar je deelname aan het jaarlijkse gemeenteweekend van de Evangeliegemeente Ermelo! 

samen staan we sterk

Daarom word je van harte uitgenodigd om je alvast aan te melden voor het weekend van 2 en 3 september

Op ons aanmeldformulier kun je alvast aangeven hoe je zou willen deelnemen. Er is een diversiteit aan workshops, er zijn gezellige maaltijden en uiteraard zijn er vrijwilligers welkom om alle activiteiten mogelijk te maken. 

Op zaterdagavond is er de musical 'Mozes', een pannatoernooi voor jeugd en een 'firenight' met muziek, iets lekkers en gezelligheid rond een vuurtje.

Ook als je er op zaterdag niet kunt zijn, ben je welkom bij de gezamenlijke lunch op zondag. 

Kinderen (die meedoen met de musical)

Kinderen die meedoen met de musical kunnen via deze pagina worden opgegeven. De kinderen van groep 1 t/m 8 gaan op zaterdagavond een musical opvoeren. ’s Middags studeren ze die in! Kinderen hoeven niet via de paarse knop opgegeven te worden. De meeste kinderen en hun ouders zijn al benaderd. Wilt u toch nog een kind opgeven voor deelname, klik dan NU hier of mail dan naar kinderwerk@eg-ermelo.nl zo snel mogelijk.

Volwassenen, tieners, kinderen

Overzicht van alle activiteiten op zaterdag:
Programma zaterdag

Voor alle activiteiten is het nodig om even aan te melden, want de bezetting per workshop is beperkt en we zorgen graag voor de catering. Ook als u alleen op zondag deelneemt aan de feestelijke lunch, graag even aanmelden. Invullen van het formulier kost maar een paar minuten!  

Klik even op: Aanmeldformulier Gemeenteweekend 2017  !

 

Fijne zomertijd gewenst.

 

Cor Lievaart, Esther Ruitenberg, Heidi Reinbergen, Kees Hofman, Liesbeth van Tol, Maaike Pijnacker Hordijk, Peter Post, Rachel Schelleman en alle andere organisatoren.

Comments