Actueel‎ > ‎Nieuws‎ > ‎Rondom de EGE‎ > ‎Nieuws Archief‎ > ‎

Verslaafden in de kerk?

Geplaatst 15 dec. 2017 07:51 door Albert Jan Bolwijn   [ 21 apr. 2018 00:31 bijgewerkt ]
Nee, die leven toch in de goot? Verslaving komt bij ons toch niet voor?
Nee, als je er niet over praat is het er niet. Maar velen van ons weten wel beter en hebben dagelijks te maken met de gevolgen van een verslaving, hetzij van zichzelf of van een gezinslid. Maar dat moet geheim blijven, dat is taboe, daar schaam je je voor, daar praat je niet over!

Dat is nu precies de bedoeling van de avonden over verslaving in Oase: er wel over praten! Want verslaving maakt meer kapot dan je lief is! Dat weten wij uit ervaring. En erover praten is een eerste stap om er uit te komen. En ook dat weten we uit ervaring! Wij willen het onderwerp verslaving uit de taboesfeer halen en een luisterend oor bieden. En dan gaat het over verslaving in brede zin, dat kan zijn aan alcohol, drugs, gokken, porno, internet, eten, noem maar op.

Deze avonden staan open voor iedereen die zelf of in zijn of haar naaste omgeving te maken heeft met verslaving, maar ook voor iedereen die er meer over wil weten. We beginnen elke avond met wat algemene informatie of een filmpje, waarna we met elkaar gaan praten naar aanleiding van de inleiding of van de vragen die u naar voren brengt. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor een persoonlijk gesprek.

De data voor het seizoen 2017/2018 zijn: 12 december, 9 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei en 12 juni.
Toegang is gratis opgeven hoeft niet! Voor meer informatie: 06-10146984

Waar? Oase, Stationsstraat 127, Ermelo
Wanneer? Elke tweede dinsdagavond van de maand van 19.30 tot 21.30 uur

Els Jagt