Actueel
Hier vindt u een overzicht van alle actualiteiten van de Evangeliegemeente Ermelo, zoals onder andere nieuwsberichten, agenda en vacatures.Nieuws
Hier vindt u een actueel overzicht van de nieuwsberichten vanuit de Evangeliegemeente Ermelo. Nieuwsberichten voor op de website kunt u sturen naar website@eg-ermelo.nl.

Bekijk hier ons nieuws.

Agenda
Hieronder vindt u de voorgenomen planning voor de zondagse samenkomsten. Zie voor informatie over de locatie van de samenkomsten de locatiepagina.

Bekijk hier onze agenda.

Vacatures
We geloven dat God in Zijn gemeente aan iedereen een plek geeft en dus ook in de Evangeliegemeente Ermelo. We verlangen ernaar dat iedereen in en vanuit de gemeente zijn gaven en talenten kan ontwikkelen en inzetten in Gods Koninkrijk.

Bekijk hier onze actuele vacatures.

Lid worden?
Wil je lid worden van de Evangeliegemeente Ermelo of denk je hierover na? Dan nodigen wij je van harte uit om mee te doen aan de invoegkring. Dit is een gezellige kring waarin we elkaar leren kennen en wij je vertellen waar de Evangeliegemeente Ermelo voor staat.

Inschrijven voor de invoegkring kan via invoegkring@eg-ermelo.nl of door het reactieformulier in te vullen. We geven je dan meer informatie over waar en wanneer de invoegkring plaatsvindt.